maanantai 2. huhtikuuta 2012

Oodi Soulin kahviloille

Nyt on jo virallisesti huhtikuu, huh! Enää aikalailla tasan pari kuukautta jäljellä vaihtoa, mikä tuntuu hullulta. Ihan uskomatonta aikaa on ollu kaikin puolin. Elämä täällä Soulissa on mennyt nyt viime viikkoina vain opiskellessa. Oon kyllä osannut valita ilmeisen työläät kurssit itselleni, mutta onneksi pidän kursseistani niin valtava työtaakkaa ei tunnun niin raskaalta :)

Koreassa muuten opiskelukulttuuri on hieman erilainen, kuten aiemmissa blogeissani olenkin viitannut aiheeseen. Täällä on opiskellaan ensinnäkin huomattavasti enemmän ja joka luennolle pitää olla lukenut monia artikkeleita, kappaleita kirjoista tms. Opiskelupaikkoina vaihtoehtoja on yleensä kolme: joko oma asuntola, kirjasto/study room tai sitten kahvila. Koska study roomit ovat tiloiltaan rajatut eikä pienet asuntoloiden huoneet välttämättä motivoi opiskelemaan, monet päätyvät opiskelemaan johonkin lukuisista Soulin kahviloista. Niin myös minäkin, kuten ehkä saatoitte otsikosta päätellä.

Täytyy sanoa että rakastan Soulin kahviloita. Täällä niitä on paljon ja tarjonta vaihtelee pienistä ja persoonallisista isoihin ketjukahviloihin, jotka on auki 24/7. Itse tykkään erityisesti näistä pienemmistä kahviloista, joissa voi saada erittäin mainiota itsetehtyä kahvia ja jotka ovat sopivan hiljaisia opiskelua varten. Erityisesti Hongdaen alueella on paljon tällaisia mainioita pieniä kahviloita, joista saa itsetehtyjä juustokakkuja ja joiden sisustus on taatusti uniikki. Mutta myös täällä Ewhan alueella on muutama helmi, kun osaa etsiä sivukujilta. Tässä hieman potrettia mun lempikahviloista :)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti